Licht en geluid

Met het juiste licht en geluid steelt u de show. U valt op, wordt gezien en draagt uw boodschap met het grootste gemak over. Of het nu om een evenement, presentatie of concert gaat. Totaalleverancier Bazelmans AVR helpt u. Huur of koop eenvoudig het materiaal dat u nodig heeft en maak er een spektakel van.

Met het juiste licht en geluid valt u op bij uw publiek

Word gezien met het mooiste licht en laat van uw horen met kraakhelder geluid. Wanneer u uw boodschap wilt overbrengen, doet u dat het liefst zo vakkundig mogelijk. Op die manier straalt u professionaliteit uit en wordt u serieus genomen. Niemand zit natuurlijk te wachten op krakende boxen of belabberde lichten. Huur of koop eenvoudig alles wat met licht te maken heeft of schaf allerlei geluidsapparatuur aan of huur het eenvoudig van ons. Maak van uw evenement een onvergetelijk ervaring.

Maak van uw evenement een succes

Met de juiste ingrediënten zorgt u ervoor dat uw evenement een groot succes wordt. Wij hebben die ingrediënten in huis. Alles wat met licht, beeld en geluid te maken heeft, draagt bij aan een onvergetelijke dag. Stap uit de schaduw en zoek de spotlights op. Bel 040 25 44 222 (Veldhoven) of 020 44 15 060 (Amstelveen) en zie het licht. Bekijk eenvoudig onze scherpe tarieven en koop of huur het best licht en geluid voor uw evenement.

Veldhoven
De Run 4537
5503 LT Veldhoven
The Netherlands
040 25 44 222
Email
Hoofddorp
Dirk Storklaan 61
2132 PX Hoofddorp
The Netherlands
020 44 15 060
Email