Studio mogelijkheden
Studio mogelijkheden
Studio mogelijkheden
Studio mogelijkheden
Studio mogelijkheden

Beleef online met Bazelmans AV

Webcasts, livestreams en video-opnames bieden u de gelegenheid om een boodschap toch bij een groot publiek onder de aandacht te brengen. Op deze manier kunt u in contact blijven met uw werknemers, klanten, relaties en/of aandeelhouders. Bazelmans AV heeft intern en op diverse, unieke locaties in Nederland studio’s ingericht waarmee wij volledig aan uw wensen kunnen voldoen.

Vanuit de diverse studio’ s kunnen professionele livestreams, webcasts en interactieve videoproducties worden gerealiseerd. Ideaal voor onder andere (aandeelhouders-) vergaderingen, corporate evenementen, productlanceringen, webinars, klanten evenementen of belangrijke congressen, waarmee u een professionele indruk kan achterlaten. De studio’s zijn ingericht met state-of-the-art materiaal en worden bediend door ervaren technici om zo het online event naar het hoogste niveau te tillen.

Bazelmans AV denkt graag met u mee met op maat gemaakte oplossingen en advies om zo een unieke ervaring te creëren. Dit kan bij een van onze tijdelijke studio’s maar kan eventueel ook op locatie naar keuze met ons ‘Flexible Studio’ concept.

Zie hieronder ons studio aanbod.