Verhuur geluid

Verhuur van geluidsinstallatie, kan dat? Bij de specialist in geluid, beeld en licht wel! Bij totaalleverancier Bazelmans AVR heeft u de keuze om het professionele materiaal zowel te huren als te kopen. Wat u ook wilt, kwaliteit ontvangt u altijd. Of u nu zoekt naar microfoons of versterkers, voor het beste geluid kiest u voor de verhuur van de beste geluidsinstallatie.

Dankzij de verhuur van de juiste geluidsinstallatie krijgt u het geluid dat u zoekt

Opvallen, daar draait het allemaal om als u een boodschap over wilt brengen. Samen zorgen we ervoor dat u gehoord wordt. Van tolkensystemen tot aan mengtafels en van randapparatuur tot aan geluidssets. Huur eenvoudig het materiaal dat u nodig heeft of schaf het zelf aan. Het geluid waar u op zit te wachten, krijgt u door te kiezen voor de verhuur van een professionele geluidsinstallatie.

Met het beste geluid is onderscheiden kinderspel

Kent u dat? U bent bij een concert of een evenement, maar u verstaat niet wat er gezegd wordt. Het gemompel, gepiep en gekraak is dan zo afleidend, dat u de boodschap niet meekrijgt. Laat dit bij uw eigen evenement niet gebeuren. Met de verhuur van een goede geluidsinstallatie zorgt u voor geluid dat tot aan de achterste rij te horen is. Onderscheiden is nog nooit zo makkelijk geweest.

Laat van uw horen

Een presentatie, een uitvoering of een concert kan dan wel goed zijn, zonder het juiste geluid wordt het nooit fantastisch. Wanneer u kiest voor de verhuur van een professionele geluidsinstallatie, krijgt u het geluid waar u mee opvalt. Combineer geluid met licht en beeld en maak het plaatje compleet. Heeft u nog vragen? Laat het ons weten via 040 25 44 222 (Veldhoven) of 020 44 15 060 (Amstelveen).

Veldhoven
De Run 4537
5503 LT Veldhoven
The Netherlands
040 25 44 222
Email
Hoofddorp
Dirk Storklaan 61
2132 PX Hoofddorp
The Netherlands
020 44 15 060
Email