Bazelmans AV
Professionele studio-opnames maken

✓ State of the art

✓ High-end A-merken

✓ Oplossing op maat

Professionele studio-opnames maken

Professionele studio-opnames maak je met de geluids- en lichtapparatuur van Bazelmans AV. Wij zijn als totaalleverancier voor licht, beeld en geluid jouw partner in verhuur en realiseren van state-of-the-artoplossingen. Onze vakmensen ontdekken continu nieuwe toepassingen en innovatieve oplossingen, waardoor we jou telkens weer verrassen met topprestaties. Gezelligheid creëren is geen toeval en daarom werken we uitsluitend met high-end A-merken. Ben je klaar voor onvergetelijke studio-opnames? Wij helpen je hier graag bij!

Professionele studio-opnames maken met behulp van onze apparatuur

Voor allerlei situaties verhuren we audioapparatuur. Denk bijvoorbeeld aan grote evenementen, vergaderingen, livestreams en muzikale belevenissen. Studio-opnames kun je daarnaast ook dankzij onze professionele apparatuur maken. Bazelmans AV beschikt over ingerichte studio’s, zowel intern als op externe locaties in Nederland. Met deze studio’s kunnen we volledig voldoen aan de wensen die je hebt, zodat we professionele studio-opnames van het hoogste en gewenste niveau maken. Bovendien is onze zogeheten flexibele studio ook een optie. Deze studio plaatsen we op de locatie die je wenst, waardoor zelfs een studio in jouw kantoor mogelijk is.

Vraag een offerte aan of informeer naar de mogelijkheden

Wij kijken ernaar uit om jou te helpen met het maken van professionele studio-opnames! Wil je graag weten welke mogelijkheden je bij onze verhuur van audiovisueel materiaal hebt? Neem dan contact met ons op en vraag een op maat gemaakte offerte aan. De contactgegevens van onze vestigingen in Veldhoven en Amstelveen vind je hieronder.

Veldhoven
De Run 4537
5503 LT Veldhoven
The Netherlands
040 25 44 222
Email
Hoofddorp
Dirk Storklaan 61
2132 PX Hoofddorp
The Netherlands
020 44 15 060
Email