Bazelmans AV
Professionele livestream organiseren

✓ State of the art

✓ High-end A-merken

✓ Oplossing op maat

Een professionele livestream organiseren

Ga je een professionele livestream organiseren? Dan is het belangrijk dat je beschikt over professionele geluids- en lichtapparatuur. Bij Bazelmans AV overtreffen we graag de verwachtingen die je hebt. We garanderen jou en je publiek iedere keer de ultieme geluidsbeleving en verzorgen allerlei oplossingen op het gebied van licht en beeld. Zo verras je jouw publiek en zorg je ervoor dat ze je livestream niet snel vergeten.

Met onze professionele apparatuur kun jij een goede livestream organiseren

Bij het organiseren van een professionele livestream komt veel kijken, wat al start bij de voorbereidingen. Uiteraard oefen je wat je tijdens de livestream bespreekt, maar uiteindelijk hangt alles af van het licht en geluid. Hier helpen we je graag mee bij Bazelmans AV. We werken met high-end A-merken, zodat we je voorzien van de beste technologieën. Bovendien leveren we audiovisuele oplossingen die state of the art zijn. Onze enthousiaste en innovatieve vakmensen weten als geen ander dat horen beleven is en helpen jou graag bij het organiseren van een onvergetelijke professionele livestream.

Neem contact met ons op voor de ultieme beleving

Bazelmans AV verhuurt geluidsinstallaties en andere apparatuur, die je eventueel ook bij ons kunt kopen. Neem contact met ons op als je een professionele livestream gaat organiseren en onze occasions graag inzet. Hieronder zie je de contactgegevens van onze vestigingen in Veldhoven en Amstelveen. We helpen je met veel plezier en enthousiasme bij je livestream.

Veldhoven
De Run 4537
5503 LT Veldhoven
The Netherlands
040 25 44 222
Email
Hoofddorp
Dirk Storklaan 61
2132 PX Hoofddorp
The Netherlands
020 44 15 060
Email