Professionele geluidsinstallatie

Goede verstaanbaarheid tijdens een voordracht is een garantie wanneer u gebruikmaakt van een professionele geluidsinstallatie. Waar u die vindt? Bij totaalleverancier Bazelmans AVR. Voor zowel diegene die achterin de zaal staat als op de eerste rij zit, het geluid moet van topkwaliteit zijn. Huur of koop eenvoudig een professionele geluidsinstallatie en laat van u horen.

Een professionele geluidsinstallatie voor een onvergetelijk effect

Geef gehoor aan kwaliteit. Wanneer u tijdens uw volgende presentatie, concert of evenement een juiste professionele geluidsinstallatie heeft, heeft u de luisteraars direct te pakken. Heeft u de luidsprekers, microfoons of mengtafels incidenteel nodig? Dan is het voor u voordelig om alles wat u nodig heeft bij ons te huren. Bent u vaker afhankelijk van een goede versterking? Dan is het hoogst waarschijnlijk beter om een professionele geluidsinstallatie bij ons aan te schaffen.

Horen is beleven

Krakende boxen en piepende microfoons zijn verleden tijd. Ervaar het geluid zoals het bedoeld is. Met de warme klanken, de volle tonen en de prachtige melodieën, zorgt u ervoor dat ieder evenement een heus succes wordt. Heeft u vragen over onze versterkers of geluidssets? Bel dan 040 25 44 222 voor onze vestiging in Veldhoven of 020 44 15 060 voor Amstelveen.

Veldhoven
De Run 4537
5503 LT Veldhoven
The Netherlands
040 25 44 222
Email
Hoofddorp
Dirk Storklaan 61
2132 PX Hoofddorp
The Netherlands
020 44 15 060
Email