Lichtshow verzorgen

Bazelmans AVR helpt u graag aan de juiste middelen om een lichtshow te verzorgen. Wij laten niets aan het toeval over en leggen de lat steeds weer hoger, net zolang totdat u tevreden bent.

Een lichtshow verzorgen met de juiste materialen

Bazelmans AVR heeft de juiste elementen in huis om een professionele lichtshow te verzorgen. In ons assortiment hebben wij onder andere:

  • Intelligent licht. Deze lichtbundels doen hun werk op het ritme van de muziek. Dit geeft een bijzonder effect en dit draagt bij aan een mooie show. Wij kunnen onder andere special effects en laserstralen voor u toepassen;
  • Lichttafels. Wij hebben digitale en analoge tafels. De analoge gebruikt u om verschillende spots los van elkaar te bedienen met conventioneel licht. De digitale versie helpt u bij het bedienen van intelligent licht of om lichteffecten te laten zien die al voorgeprogrammeerd zijn;
  • Apparatuur voor lichteffecten. Om een lichtshow extra spectaculair te maken, kunt u kiezen voor extra apparatuur of elementen zoals confetti, droogijs-effecten of shooters. Licht aan, spot ook Wilt u graag de hulp van de technici van Bazelmans AVR om een lichtshow te verzorgen? Bekijk dan via de website een lijst met producten of vraag onze prijslijst aan. U kunt zich aanmelden voor de nieuwsbrief, zodat u gemakkelijk op de hoogte van ons blijft. Voor vragen kunt u ons natuurlijk bellen op het telefoonnummer 040 25 44 222 (Veldhoven) of 020 44 15 060 (Amstelveen).
Veldhoven
De Run 4537
5503 LT Veldhoven
The Netherlands
040 25 44 222
Email
Amstelveen
Kuiperij 3
1185 XS Amstelveen
The Netherlands
020 44 15 060
Email