Licht en geluid Eindhoven

Zoekt u professioneel licht en geluid voor uw evenement in Eindhoven? Totaalleverancier Bazelmans AVR in Veldhoven is de partij die u zoekt. Val op in de Lichtstad en krijg het beste geluid tijdens uw concert. Wat uw keuze ook is, kies altijd voor kwaliteit. Wat uw wensen ook zijn, voor het beste licht en geluid komt u naar de omgeving van Eindhoven toe.

Kies voor oogverblindend licht en kraakhelder geluid in de regio Eindhoven

Bij een concert, evenement of presentatie draait het natuurlijk om het optreden. De informatie of de muzikale boodschap moet van een zeker niveau zijn. Een bepaalde kwaliteit krijgt u niet zomaar. Licht en geluid ondersteunen u maximaal tijdens uw evenement in de buurt van Eindhoven. Huur het warmste licht van ons, of schaf het aan. Verkondig eenvoudig uw boodschap met het beste geluid en huur of koop het beste materiaal. Laat het lampje branden en geniet van de warme klanken. Voor het beste licht en geluid, komt u naar ons in de omgeving van Eindhoven.

Van normaal naar bijzonder

Gezien en gehoord worden. Iedereen wilt het, maar toch lukt het niet altijd. Val eenvoudig op dankzij ons licht, geluid en beeld en schakel onze hulp in voor uw evenement in Eindhoven, of waar dan ook in Nederland. Hoe mooi zou het zijn als u deze keer van normaal bijzonder maakt? Wilt u weten wat voor materiaal u allemaal kunt huren? Neem contact met ons op door te bellen naar 040 25 44 222. Vat het niet te licht op en kies voor het beste geluid, maar natuurlijk ook licht, in Eindhoven en omstreken!

Veldhoven
De Run 4537
5503 LT Veldhoven
The Netherlands
040 25 44 222
Email
Hoofddorp
Dirk Storklaan 61
2132 PX Hoofddorp
The Netherlands
020 44 15 060
Email