Geluidsinstallatie evenementen

Bij Bazelmans AVR vindt u de juiste geluidsinstallatie voor evenementen. De professionals die wij in dienst hebben, zijn allen servicegericht. Zij staan dan ook voor u klaar om de beste kwaliteit af te leveren als het gaat om licht, geluid en beeld.

Een geschikte geluidsinstallatie tijdens evenementen

De vakmensen van Bazelmans AVR staan voor u klaar als u een geluidsinstallatie voor uw evenementen zoekt. Wij hebben onder andere het volgende te bieden:

  • Luidsprekers. Voor een professionele weergave van het geluid is een luidspreker onmisbaar. Het maakt ons niet uit of de toehoorders uit 15 of 150 personen bestaan, wij zorgen er gewoon voor dat de sprekers goed te verstaan zijn;
  • Microfoons. Geheel afhankelijk van de toepassing, kiest u de soort microfoon. Wij hebben draadloze en draadgebonden microfoons, maar ook voor een headset, druppel- of handmicrofoon kunt u bij ons terecht;
  • Versterkers. Een microfoon, luidspreker en mengtafel werken samen dankzij een versterker.

Maak uw evenement compleet Indien u graag wilt dat Bazelmans AVR voor u een goede geluidsinstallatie tijdens evenementen regelt, kunt u contact met ons opnemen door te bellen naar 040 25 44 222 (Veldhoven) of 020 44 15 060 (Amstelveen). U vindt online een formulier om de prijzen aan te vragen en ook vindt u er onze productenlijst.

Veldhoven
De Run 4537
5503 LT Veldhoven
The Netherlands
040 25 44 222
Email
Hoofddorp
Dirk Storklaan 61
2132 PX Hoofddorp
The Netherlands
020 44 15 060
Email