Geluidsapparatuur huren Amsterdam

Door geluidsapparatuur te huren bij Bazelmans AVR in de buurt van Amsterdam, maakt u van uw evenement of presentatie een groot succes. Wij zijn al ruim 25 jaar actief als totaalleverancier van apparatuur voor geluid, licht en beeld. Door onze jarenlange ervaring en uitgebreide kennis van zaken, kunnen wij u uitstekend van dienst zijn. Met de juiste audiovisuele apparatuur zorgt u ervoor dat een concert, congres of bedrijfsfeest een spektakel wordt. Voor het huren van geluidsapparatuur in Amsterdam en omgeving moet u bij Bazelmans AVR zijn.

Geluidsapparatuur huren bij Bazelmans AVR in de regio Amsterdam

Bij Bazelmans AVR heeft u de garantie op kraakheldere geluidskwaliteit. Naast het huren van geluidsapparatuur kunt u in de regio Amsterdam ook bij ons terecht voor andere audiovisuele apparatuur. Wij beschikken over een uitgebreid aanbod, waaronder:

  • Luidsprekers: zowel voor een popconcert met duizenden bezoekers als voor een kleinschalige bedrijfspresentatie;
  • Microfoons: draadloze en draadgebonden microfoons in diverse soorten en maten;
  • Discussiesystemen: een handig hulpmiddel bij vergaderingen of besprekingen met een groot aantal deelnemers.

Bazelmans AVR verhuurt en verkoopt alleen audiovisuele apparatuur van topmerken. Bij ons bent u dus altijd verzekerd van kwaliteit. Daarnaast staan wij ook bekend om een voortreffelijke service. Onze medewerkers lossen mogelijke problemen in korte tijd op. Voor meer informatie over het huren van geluidsapparatuur nabij Amsterdam, neemt u via het telefoonnummer 020 44 15 060 contact met ons op.

Van Gogh Museum
Van Gogh Museum 50 jaar - Museumplein Amsterdam
NHOW
NHOW Amsterdam - 2.6 binnen en 3.9 buiten
The Crown
Bijenkorf Amsterdam - Megawatt
Mollie Payments
Unlimited Productions - Straat Amsterdam

Wat kost licht en geluid verhuur in Amsterdam?

Bij Bazelmans AV hechten we veel waarde aan transparantie, en we begrijpen dat het budget een belangrijke overweging is bij het plannen van jouw evenement. Daarom werken we met je samen om de beste oplossing voor jouw evenement te bieden. We streven ernaar om jouw evenement met de perfecte licht- en geluidsoplossingen te ondersteunen, zonder verborgen kosten of verrassingen achteraf. Op deze manier kun je met vertrouwen en gemoedsrust jouw evenement bij ons plannen en ervan genieten.

Bekijk onze prijslijst

Over Bazelmans AV

Bazelmans AV is een familiebedrijf met een rijke historie in audiovisuele dienstverlening. Met een vestiging in Hoofddorp en een specifieke focus op licht en geluid verhuur in Amsterdam en omgeving zijn we altijd op de hoogte van de laatste trends op het gebied van licht en geluid en weten we precies wat er speelt in deze dynamische stad.

Contact

Benieuwd naar wat wij voor jouw evenement kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact op met ons team via onze website of bel ons direct op 020 44 15 060. Wij staan klaar om met enthousiasme jouw vragen te beantwoorden en de mogelijkheden te bespreken.

Laat Bazelmans AV jouw evenement naar een hoger niveau tillen met onze professionele licht en geluid verhuur in Amsterdam. Wij kijken ernaar uit om samen met jou een audiovisueel spektakel neer te zetten dat nog lang in de herinnering van jouw gasten zal voortleven!

Veldhoven
De Run 4537
5503 LT Veldhoven
The Netherlands
040 25 44 222
Email
Hoofddorp
Dirk Storklaan 61
2132 PX Hoofddorp
The Netherlands
020 44 15 060
Email