Geluidsapparatuur huren Amsterdam

Door geluidsapparatuur te huren bij Bazelmans AVR in de buurt van Amsterdam, maakt u van uw evenement of presentatie een groot succes. Wij zijn al ruim 25 jaar actief als totaalleverancier van apparatuur voor geluid, licht en beeld. Door onze jarenlange ervaring en uitgebreide kennis van zaken, kunnen wij u uitstekend van dienst zijn. Met de juiste audiovisuele apparatuur zorgt u ervoor dat een concert, congres of bedrijfsfeest een spektakel wordt. Voor het huren van geluidsapparatuur in Amsterdam en omgeving moet u bij Bazelmans AVR zijn.

Geluidsapparatuur huren bij Bazelmans AVR in de regio Amsterdam

Bij Bazelmans AVR heeft u de garantie op kraakheldere geluidskwaliteit. Naast het huren van geluidsapparatuur kunt u in de regio Amsterdam ook bij ons terecht voor andere audiovisuele apparatuur. Wij beschikken over een uitgebreid aanbod, waaronder:

  • Luidsprekers: zowel voor een popconcert met duizenden bezoekers als voor een kleinschalige bedrijfspresentatie;
  • Microfoons: draadloze en draadgebonden microfoons in diverse soorten en maten;
  • Discussiesystemen: een handig hulpmiddel bij vergaderingen of besprekingen met een groot aantal deelnemers.

Bazelmans AVR verhuurt en verkoopt alleen audiovisuele apparatuur van topmerken. Bij ons bent u dus altijd verzekerd van kwaliteit. Daarnaast staan wij ook bekend om een voortreffelijke service. Onze medewerkers lossen mogelijke problemen in korte tijd op. Voor meer informatie over het huren van geluidsapparatuur nabij Amsterdam, neemt u via het telefoonnummer 020 44 15 060 contact met ons op.

Veldhoven
De Run 4537
5503 LT Veldhoven
The Netherlands
040 25 44 222
Email
Hoofddorp
Dirk Storklaan 61
2132 PX Hoofddorp
The Netherlands
020 44 15 060
Email