Geluid verhuur

Bent u op zoek naar professioneel geluid, maar twijfelt u nog tussen verkoop en verhuur? Totaalleverancier Bazelmans AVR heeft voor u de oplossing. Als u niet de financiële middelen heeft om geluidsmateriaal te kopen, huurt u eenvoudig het materiaal dat u wilt. Combineer het beste geluid, met prachtig beeld en licht en kies voor verhuur bij de specialist.

Op zoek naar professioneel geluid? Kies dan eenvoudig voor verhuur

Of u nu kiest voor de verhuur of de verkoop van ons materiaal, het resultaat is hetzelfde: een ongeëvenaard geluid. Uw presentatie, evenement of concert wordt door onze techneuten tot in de puntjes verzorgd. Neem afscheid van een schelle piep in de boxen en zorg ervoor dat u deze keer duidelijk verstaanbaar bent door de microfoon. Kies voor kraakhelder geluid en ga eenvoudig voor de verhuur van professioneel apparatuur.

De aandacht die u hoort te krijgen

Wanneer u kiest voor de huur van professionele geluidsapparatuur, weet u zeker dat u gehoord wordt. Naast alles omtrent geluid, verhuren wij ook alles wat met beeld en licht te maken heeft. Ontdek onze scherpe tarieven en neem contact met ons op via 040 25 44 222 (Veldhoven) of 020 44 15 060 (Amstelveen). Zorg ervoor dat u de aandacht krijgt die u hoort te krijgen.

Veldhoven
De Run 4537
5503 LT Veldhoven
The Netherlands
040 25 44 222
Email
Hoofddorp
Dirk Storklaan 61
2132 PX Hoofddorp
The Netherlands
020 44 15 060
Email