Ervaren werkvoorbereider verhuur (Veldhoven)

Onze verhuurafdeling is per direct op zoek naar een juiste kandidaat voor deze functie.

Deze afdeling verhuurt professionele licht- geluids- en videoapparatuur, voornamelijk aan het bedrijfsleven. De apparatuur wordt ingezet voor congressen, evenementen, productpresentaties, beurzen, trainingen etc. Service, kwaliteit en team-play staan bovenaan om tot optimale prestaties te komen.

Functie

Als werkvoorbereider ben je verantwoordelijk voor de technische en administratief/organisatorische voorbereiding en begeleiding van projecten. Binnen het projectteam ben je 'de spil' ten aanzien van de gegevensverstrekking, de gegevensverwerking en de werkvoorbereiding van o.a. technische tekeningen, pakbonnen, callsheets en planning. Je maakt deel uit van het projectteam, dat bestaat uit accountmanagers en projectleiders. Voor de projecten waar jij de werkvoorbereiding voor verzorgt neem je deel aan het projectteamoverleg en heb je nauw contact met de planning en de andere leden van het projectteam. Tijdens de opstartfase van een project neem je ook deel aan de werkbesprekingen met opdrachtgevers. Je rapporteert aan je afdelingshoofd en aan het projectteam. Kortom een veelzijdige en een uitdagende functie waarbij je samenwerkt in een professioneel projectteam.

Profiel

  • MBO werk- en denkniveau.
  • Brede kennis van en ervaring met audiovisuele apparatuur en – processen.
  • Klantgericht, team-player, flexibel, accuraat, meedenkend, improvisatievermogen.
  • In het bezit van Rijbewijs B
  • Kennis van tekenpakket Wysiwyg/ Autocad is een pré.
  • Representatief.
  • Minimaal 5 jaar relevante werkervaring.


Wat bieden wij

Een afwisselende baan in een dynamische omgeving waar gebruik wordt gemaakt van de modernste technologieën. Goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Je komt te werken in een enthousiast team waar samenwerking serieus wordt genomen en ruimte is voor eigen inbreng en visie.


Interesse

Heb je interesse in deze functie, stuur of e-mail je CV, voorzien van korte motivatie, naar: Bazelmans AV Veldhoven B.V. Postbus 5500AH Veldhoven of [email protected].

Voor vragen kun je telefonisch contact met opnemen met Aart Habraken via 040-2544222

IMG 3586

Solliciteer direct