Auditorium installatie

U kunt voor een auditorium installatie terecht bij Bazelmans AVR. Wij zijn gespecialiseerd in beeld, geluid en licht en staan al meer dan 25 jaar voor u klaar.

Kies voor een auditorium installatie

Bazelmans AVR kan voor u in het auditorium een installatie plaatsen, zodat u van de beste kwaliteit geniet. Wij kunnen u op meerdere manieren van dienst zijn. Zo hebben wij u onder andere het volgende te bieden:

  • Led-verlichting. We zien dit vooral terug bij evenementen. Het is een energiezuinige oplossing en komt vooral tot zijn recht in doeken bij podia. Door de kleur van de lampjes aan te passen, krijgt u gemakkelijk een andere ambiance;
  • Mengtafels. Als er tijdens uw evenement meerdere sprekers gebruikmaken van een microfoon, heeft u een mengtafel nodig. Dit gebeurt bijvoorbeeld als u gastsprekers heeft, maar ook bij een theatervoorstelling wordt er gebruik van gemaakt. Wij hebben een analoge versie en een digitale variant.

Ga voor een verbluffend resultaat U vindt eenvoudig meer informatie over onze diensten door onze productenlijst door te nemen. Bovendien kunt u via de website onze prijzen opvragen. Wilt u graag in het auditorium een installatie laten plaatsen door Bazelmans AVR? Neem dan contact met ons op door te bellen en maak een afspraak via 040 25 44 222 in Veldhoven of 020 44 15 060 voor onze vestiging in Amstelveen.

Veldhoven
De Run 4537
5503 LT Veldhoven
The Netherlands
040 25 44 222
Email
Hoofddorp
Dirk Storklaan 61
2132 PX Hoofddorp
The Netherlands
020 44 15 060
Email