Audiovisuele apparatuur Eindhoven

Heeft u audiovisuele apparatuur nodig voor een concert, beurs of feest in de omgeving van Eindhoven? Dan is Bazelmans AVR als totaalleverancier van beeld, geluid en licht u graag van dienst. Als u ons inschakelt voor de verhuur of verkoop van audiovisuele apparatuur, bent u verzekerd van kwaliteit. Wij zorgen ervoor dat uw evenement of presentatie een spektakel wordt. Ook voor advies over de invulling van locaties en draaiboeken kunt u uitstekend bij ons terecht. Voor de verhuur en verkoop van audiovisuele apparatuur komt u in de regio Eindhoven naar Bazelmans AVR.

Audiovisuele apparatuur van hoogwaardige kwaliteit nabij Eindhoven

Wij verhuren en verkopen in de buurt van Eindhoven enkel audiovisueel apparatuur van A-merken. Daarnaast bent u bij Bazelmans AVR ook verzekerd van een hoogwaardige service en aftersales. Onze professionele medewerkers staan voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden. Mocht u problemen ondervinden met onze apparatuur, dan zorgen wij in korte tijd voor een adequate oplossing. U kunt door onze jarenlange ervaring en uitgebreide kennis van zaken, altijd op ons vertrouwen. Zodoende kunt u ervan op aan dat alles in orde komt als u voor de huur of verkoop van audiovisuele apparatuur kiest voor Bazelmans AVR.

Pak mensen in met een audiovisuele beleving

In de afgelopen jaren heeft Bazelmans AVR al vele klanten naar grote tevredenheid geholpen. Wilt u nabij Eindhoven ook gebruikmaken van ons audiovisuele apparatuur? Neem dan voor meer informatie contact op via 040 25 44 222. Maak indruk op uw publiek en zorg voor een audiovisuele beleving.

Veldhoven
De Run 4537
5503 LT Veldhoven
The Netherlands
040 25 44 222
Email
Hoofddorp
Dirk Storklaan 61
2132 PX Hoofddorp
The Netherlands
020 44 15 060
Email