Audiovisuele apparatuur Amsterdam

Bazelmans AVR is een totaalleverancier waar u terecht kunt voor de huur en verkoop van audiovisuele apparatuur in de buurt van Amsterdam. Bij ons bent u verzekerd van hoogwaardige apparatuur voor beeld, licht en geluid. Wij helpen u graag om van uw evenement, presentatie of feest een spektakel te maken. Van het transport tot aan de installatie van de apparatuur staan wij voor u klaar. Daarnaast adviseren onze deskundige medewerkers u ook graag over de inrichting en het ontwerp van locaties. Voor de aanschaf en het huren van audiovisuele apparatuur in de regio Amsterdam moet u bij Bazelmans AVR zijn.

Verhuur en verkoop van audiovisuele apparatuur in de regio Amsterdam

Omdat wij als specialist in de omgeving van Amsterdam alleen audiovisuele apparatuur van A-merken verhuren en verkopen, heeft u bij ons de garantie op kwaliteit. Verder hebben wij een goede relatie met onze klanten hoog in het vaandel staan en daarom zorgt Bazelmans AVR altijd voor een uitstekende service en aftersales. Bij vragen of problemen zijn wij u zo snel mogelijk van dienst. Door onze uitgebreide kennis van zaken en jarenlange ervaring, kunnen wij altijd een geschikte oplossing bieden.

Waar mogen wij u binnenkort helpen?

Als u nabij Amsterdam audiovisuele apparatuur nodig heeft, komt u naar Bazelmans AVR toe. Wilt u meer weten over onze producten en diensten? Neem dan contact met ons op door even te bellen naar 020 44 15 060.

Veldhoven
De Run 4537
5503 LT Veldhoven
The Netherlands
040 25 44 222
Email
Hoofddorp
Dirk Storklaan 61
2132 PX Hoofddorp
The Netherlands
020 44 15 060
Email