Bazelmans AV
Licht en geluid verhuur Amstelveen

✓ State of the art

✓ High-end A-merken

✓ Oplossing op maat

Verhuur van licht en geluid in Amstelveen

Bazelmans AV verzorgt de verhuur van professioneel licht en geluid in Amstelveen. We vinden namelijk dat je kunt kiezen voor de ultieme audiovisuele ervaring en helpen je hier graag bij. Al onze diensten en medewerkers werken volgens het state-of-the-artprincipe en gebruiken uitsluitend met high-end A-merken. Kies voor ons bedrijf in Amstelveen als totaalleverancier voor de verhuur van professioneel beeld, licht en geluid en zorg voor een onvergetelijke belevenis.

Voor professioneel licht en geluid kies je onze verhuur in Amstelveen

De techniek van een evenement bepaalt op ieder moment de ambiance binnen jouw publiek. Het is dus belangrijk dat je goed nadenkt over het juiste licht en geluid als je kiest voor de verhuur bij Bazelmans AV in Amstelveen. Onze enthousiaste vakmensen adviseren je graag over geschikt audiovisueel materiaal. Door de jaren heen hebben we een mooi klantenbestand opgebouwd, omdat we echt waarde hechten aan de verbinding met onze klanten. Vind je persoonlijk contact en services op maat belangrijk? Dan zijn wij het juiste bedrijf voor jouw evenement, vergadering, livestream of studio-opnames.

Maak gebruik van onze audiovisuele diensten

Ga voor de ultieme beleving van het licht en geluid en kies voor de verhuur bij ons bedrijf in Amstelveen. We garanderen je met onze professionele geluidsinstallaties en lichtapparatuur dat je publiek jouw evenement niet snel vergeet. Heb je interesse in onze audiovisuele diensten? Bekijk hieronder de contactgegevens van onze vestigingen in Amstelveen en Veldhoven en vraag een offerte aan.

Veldhoven
De Run 4537
5503 LT Veldhoven
The Netherlands
040 25 44 222
Email
Hoofddorp
Dirk Storklaan 61
2132 PX Hoofddorp
The Netherlands
020 44 15 060
Email

Licht en geluid verhuur projecten Amstelveen

Wil je een glimp opvangen van onze eerdere werkzaamheden in Amstelveen en de rest van Nederland? Bekijk dan onze portfolio met inspirerende projecten waarbij we onze licht- en geluidsoplossingen hebben geleverd. Van intieme feesten in historische panden tot grootschalige festivals in de buitenlucht, onze projecten geven je een idee van de mogelijkheden die we bieden. Laat je inspireren door de creatieve oplossingen die we hebben gerealiseerd voor onze tevreden klanten!

SMA 2019
Sales Management Association - Huis ter Duin
Plantarium
Plantarium - Flexibel op locatie