Verkoop en installatie van audiovisuele apparatuur

Bazelmans AV is leverancier van een breed scala aan audiovisuele installaties en heeft voor veel audiovisuele uitdagingen een audiovisuele oplossing. We werken met high-end A-merken en kiezen bij alle audiovisuele installaties voor de nieuwste technologie. Hierdoor kun je altijd vertrouwen op de beste kwaliteit van onze installaties. Bij Bazelmans AV besteden we veel aandacht aan het voortraject: ons adviesteam zorgt standaard voor een audiovisuele oplossing op maat. Onze systeemcomponenten zijn veelal modulair van opbouw, zodat uitbreiding van audiovisuele installaties in de toekomst gemakkelijk mogelijk is.

Audiovisuele installaties volgens het onestopshoppingprincipe

Bij Bazelmans AV weten we dat tijd schaars is. Daarom werken we volgens het onestopshoppingprincipe op het gebied van audiovisuele installaties. We leveren dus alle apparatuur en diensten vanaf onze vestiging in Veldhoven. Dit heeft geresulteerd in een respectabele lijst van relaties die voor ons bedrijf hebben gekozen als preferred supplier voor audiovisuele installaties. Onze specialisten bieden een totaalconcept voor de verkoop en verhuur van professionele apparatuur. Bovendien voorzien we je van maatwerkadvies en service voor nu en de toekomst. Zo krijg je altijd een audiovisuele oplossing op maat. Kies voor de ultieme ervaring. Kies voor Bazelmans AV.

Een offerte voor je audiovisuele oplossing aanvragen

Wil je weten welke mogelijkheden je hebt met onze audiovisuele installaties? We helpen je graag verder met advies en informatie over de apparatuur. Neem contact met ons op voor een persoonlijke afspraak in Hoofddorp of Veldhoven of vraag meteen een offerte aan. We ontmoeten je graag voor een audiovisuele oplossing op maat.

Innovaties voor presentaties

Veel vergaderruimtes zijn voorzien van standaard apparatuur: een projector of monitor en een flipover om aantekeningen te maken. Een bewerkelijke manier van vergaderen met deze audiovisuele installaties. Hoeveel makkelijker zou het zijn als de aantekeningen meteen digitaal gedeeld kunnen worden? Dat kan met de Samsung Flip: een interactieve flipover waar jouw aantekeningen meteen via e-mail gedeeld kunnen worden met je publiek. Ook kun je draadloos je mobiele device verbinden met de Samsung Flip.

De Clickshare is ook een fijne tool

Een andere noviteit voor draadloos presenteren is Clickshare: een draadloze beeldverbinding met je laptop, tablet of smartphone. Zo ben je flexibel en kun je overal presenteren. Je bent dus niet meer afhankelijk van aansluitpunten. De Clickshare is een apparaat dat kan worden geïntegreerd in het bedrijfsnetwerk. Zo is beheer op afstand mogelijk. Bazelmans AV is op de hoogte van de laatste marktontwikkelingen.

Contact
Samsung Flip