21/10/2016

GALA RODE KRUIS EINDHOVEN - 2016

Op de evenementenkalender in de regio Eindhoven prijken diverse gala’s waarvan de opbrengst naar het goede doel gaat. Het Rode Kruis Galadiner mag zich al jarenlang verheugen op de belangeloze ondersteuning van Bazelmans AVR met licht, beeld en geluid. Met liefde en plezier dragen we een steentje bij om zo sociale hulpprojecten in de regio voort te zetten.

Bijzondere locatie

Begin oktober vond in de ontvangsthal van de vliegbasis Eindhoven de 30ste editie plaats. Deze bijzondere locatie wordt normaal alleen voor militaire doeleinden gebruikt. Het Rode Kruis heeft een streepje voor, dankzij de samenwerking met de Koninklijke Luchtmacht in humanitaire projecten in oorlogs- of rampgebieden.

Smaakmaker

Het Rode Kruis Galadiner valt al jaren in de smaak bij de grotere bedrijven in Zuidoost Brabant. Deze populariteit heeft het gala te danken aan de sfeervolle entourage, de gezelligheid en het aantrekkelijke programma. De beschikbare tafels gingen opnieuw als warme broodjes over de toonbank. Elke gast neemt bovendien deel aan een loterij waarvan de opbrengst eveneens naar sociale hulpprojecten in Eindhoven en omgeving gaat.

Aantrekkelijke programma

Tijdens de editie van 2016 kenmerkte het entertainment zich opnieuw door de juiste mix van klassieke intermezzo’s, cabaret en optredens van bekende bands of artiesten. De techniek was opnieuw tot in de puntjes geregeld en zette artiesten en sprekers fraai in de spotlights. Het samenspel tussen licht, beeld en geluid was een feest voor de zintuigen. Geen wonder dat er regelmatig een luid applaus te horen was.  

Opdrachtgever: Rode Kruis

Delen op:
Vestiging Veldhoven
Vestiging Amstelveen
De Run 4537
Kuiperij 3
5503 LT Veldhoven
1185 XS Amstelveen
tel. 040 25 44 222
tel. 020 44 15 060
fax 040 25 44 733
fax 020 64 04 370