30/06/2017

TECHNIEK INTERNATIONALE DAF DEALER MEETING

150 dealers uit heel Europa waren in april te gast in het DAF Experience Center. Gedurende 3 dagen kregen ze een aantrekkelijk programma voorgeschoteld met corporate presentaties, introductie van nieuwe innovatieve producten, rondleidingen en testritten. Als huisleverancier van DAF was Bazelmans AVR gevraagd om licht, beeld en geluid te verzorgen van deze internationale Dealer Meeting.

Trots en teamwork
De internationale Dealer Meeting van DAF is de officiële aftrap van de marketing- en communicatieactiviteiten van DAF. Het DAF Experience Center – gehuisvest op het fabrieksterrein in Eindhoven - vertolkte met verve de rol van gastheer voor dealers uit binnen- en buitenland. Het relatiecentrum was tot in de puntjes ingericht om klanten, relaties en dealers te ontvangen, te informeren en te vermaken. De focus van de Dealer Meeting richt zich niet alleen op productinnovaties. Doel is ook om trots en teamwork een impuls te geven.

Catering
Vermeldenswaardig is de bijzondere invulling van de catering tijdens de DAF Dealer Meeting. In een sfeervol aangeklede, ingerichte en verlichte ruimte stonden allerlei Foodtrucks opgesteld. Veel authentieke bestelbusjes en trucks van DAF hebben een tweede (horeca)leven gekregen als Foodtruck en serveren nu een variatie aan hapjes en gerechten.

Technische hoogstandjes
De technici van Bazelmans AVR lieten zich tijdens de DAF Dealer Meeting opnieuw van hun beste kant zien. Als preferred supplier voelt Bazelmans AVR precies aan waar DAF als bedrijf behoefte aan heeft om indruk te maken en te verrassen. Om dat effect te bereiken, kozen de technici van Bazelmans AVR voor eersteklas audioapparatuur, showverlichting, cameraregistratie plus beeldprojectie op een levensgroot widescreen, tolkensystemen om de presentaties te vertalen voor de buitenlandse gasten en valdoeken om de onthulling van (nieuwe) trucks extra cachet te geven.

Opdrachtgever: DAF Trucks 

Delen op:
Vestiging Veldhoven
Vestiging Amstelveen
De Run 4537
Kuiperij 3
5503 LT Veldhoven
1185 XS Amstelveen
tel. 040 25 44 222
tel. 020 44 15 060
fax 040 25 44 733
fax 020 64 04 370