25/09/2015

JAARCONGRES INNOVATIE & TRANSFORMATIE 2015

Digitalisering is niet meer voorbehouden aan technologiebedrijven en startende ondernemingen alleen. Ook bij grote organisaties prijkt het thema prominent op de agenda. Bedrijfsprocessen in zowel de frontoffice als de backoffice worden aangestuurd door digitalisering van data. Geen wonder dat het jaarcongres ‘Innovatie & Transformatie’ zijn keuze liet vallen op het thema ‘Startpunt van digitaal succes’. Vanzelfsprekend was Bazelmans AVR van de partij om de techniek ‘innovatief’ vorm te geven.

Startpunt van digitaal succes
Digitalisering vraagt niet alleen om de omarming van bestaande, ondersteunende technologieën. Denk aan de inbedding van social media, mobile en cloudoplossingen. Ook nieuwe technologieën als Internet of things, robotica en kunstmatige intelligentie bieden volop kansen. Het is de kunst om bij de transformatie naar digitalisering innovatie zo in te zetten dat nieuwe verdien- en waardemodellen ontstaan.

Warme ambiance
Het jaarcongres ‘Innovatie & Transformatie’ vraagt om een inspirerende locatie. In dat opzicht was Fort Voordorp een schot in de roos. Tussen de eeuwenoude kasteelmuren genoten de honderden gasten van een warme ambiance én een gevarieerd en aantrekkelijk programma met keynote sprekers, rondetafelsessies, netwerkkansen en een heerlijk VIP-diner. Tijdens dit diner presenteerden 3 startups hun elevator pitch, die de gasten mochten beoordelen. 

Zwevend fabric frame
Al enkele jaren op rij geven de professionals van Bazelmans AVR acte de présence bij de jaarcongressen die ICT Media in Fort Voordorp organiseert. Ook bij deze editie was alle techniek tot in de finesses geregeld: van de sfeervolle verlichting tijdens het diner tot beeld en geluid op het netwerkplein en in de zaaltjes. Het podium was wederom een eyecatcher in de centrale presentatie. Een zwevend fabric frame van 5 x 2,7 meter en twee banners sprongen hier direct in het oog.


Opdrachtgever: ICT Media

Delen op:
Vestiging Veldhoven
Vestiging Amstelveen
De Run 4537
Kuiperij 3
5503 LT Veldhoven
1185 XS Amstelveen
tel. 040 25 44 222
tel. 020 44 15 060
fax 040 25 44 733
fax 020 64 04 370