31/03/2016

VOORJAARSINSPIRATIE OP EXCELLENT WONEN & LEVEN BEURS 2016

De Excellent Wonen & Leven Beurs heeft in ruim 10 jaar een vaste plek veroverd op de evenementenagenda. De beurs van 2016 verschilde in één opzicht van de 11 voorgaande edities. Het najaar was als tijdstip ingeruild voor het voorjaar. Eén aspect was niet veranderd: Bazelmans AVR trad opnieuw als een van de 6 partners op.   

Nieuw elan
Begin maart vertolkte Beursgebouw Eindhoven weer met verve de rol van gastheer. Om nieuw elan te krijgen, gaat de Excellent Wonen & Leven Beurs zich als voorjaarsevenement profileren. Dat is een bewuste keuze van de organisatie. Het voorjaar is immers een periode waarin de natuur weer tot leven komt. Vanuit dat nieuwe perspectief gaven de exposanten 5 dagen lang volop inspiratie over de thema’s interieur, exterieur, design, luxe en lifestyle.

Top entertainment
De Excellent Wonen & Leven Beurs is uitgegroeid tot een evenement van allure. In de sfeervolle ambiance zijn zowel professionals als bezoekers in hun element. Het evenement is bij uitstek geschikt om ideeën op te doen voor thuis of voor opdrachtgevers. Bij de feestelijke opening was gekozen voor het thema ‘Ibiza Style’. Bezoekers en exposanten genoten met volle teugen van een glaasje Champagne en top entertainment. Tijdens de ‘Ladies Night’ op vrijdagavond werden de dames extra in de watten gelegd met privileges en een modeshow. 

Inrichting Excellent Field Plein
Al enkele jaren is Bazelmans AVR als partner betrokken bij de Excellent Wonen & Leven Beurs. Samen met Oogenlust namen we – net als in voorgaande jaren - de opbouw en inrichting van het Excellent Field Plein voor onze rekening. Oogenlust was verantwoordelijk voor creatieve ontwerp. Onze professionals tekenden voor de trussing, rigging en verlichting voor hun rekening namen. Om hun eigen stand een professionele uitstraling te geven, namen individuele exposanten Bazelmans AVR in de arm om de trussing en verlichting te regelen.

Opdrachtgever: Excellent Wonen & Leven

Delen op:
Vestiging Veldhoven
Vestiging Amstelveen
De Run 4537
Kuiperij 3
5503 LT Veldhoven
1185 XS Amstelveen
tel. 040 25 44 222
tel. 020 44 15 060
fax 040 25 44 733
fax 020 64 04 370