24/10/2016

DAF TRUCKS IN DE SCHIJNWERPERS OP IAA 2016


Een keer in de 2 jaar is Hannover hét centrum van de internationale bedrijfswagenhandel. De Duitse stad treedt traditiegetrouw als gastheer op van de IAA. In de derde week van september gaf DAF Trucks in de Messe een in het oog springende beurspresentatie. Als preferred supplier tekenden de technici van Bazelmans AVR opnieuw voor de techniek van de stand.
    

Efficiënte transportoplossing
Onder het motto ‘DAF Transport Efficiency’ presenteerde DAF Trucks zich in Hannover aan het publiek. Met dit thema wil het bedrijf benadrukken dat het de meest efficiënte transportoplossing in huis heeft voor de hoogste opbrengst per kilometer. Alle toonaangevende en innovatieve producten en diensten uit het DAF-programma stonden een week lang in de internationale schijnwerpers. ‘DAF Transport Efficiency’ illustreert bovendien de reputatie van het Eindhovense bedrijf in de balans tussen vermogen, trekkracht en brandstofefficiency.   

2.500 vierkante meter
Met 2.500 vierkante meter had DAF Trucks ruim voldoende oppervlakte tot zijn beschikking om diverse modellen tentoon te stellen. Als huisleverancier van licht, beeld en geluid vertolkte Bazelmans AVR wederom een prominente rol voor en achter de schermen van de beursstand. Ook met de details hadden de technici van Bazelmans AVR rekening gehouden. Zo vormde het in zwart uitgevoerde trussplafond een stoer geheel met de rest van de stand.

Verlichting en beeld
Gebruik van licht is vanzelfsprekend een beproefde manier om trucks in de schijnwerpers te zetten. Alle tentoongestelde trucks waren zorgvuldig en prachtig uitgelicht. Voor de eerste keer hebben we bij het showpoint gebruikgemaakt van ledverlichting. Overal in de stand waren 80 inch led-schermen en interactieve touchscreens opgehangen of verwerkt. Speciaal voor de grote presentaties was een Seamless lcd-wall opgebouwd. Verder bevatte de achterzijde van het showpoint een ledwall. Tenslotte markeerden 4 ledzuilen de voorzijde van de stand.      

Livestreaming
Tot slot verzorgden onze technici ook de livestreaming van de traditionele persdag in de beursstand. Dezelfde techniek is gebruikt om het thuispubliek online een kijkje te geven. 7 dagen lang was het mogelijk om via livestreaming de ontwikkelingen in de stand te volgen.    

Opdrachtgever: DAF

Delen op:
Vestiging Veldhoven
Vestiging Amstelveen
De Run 4537
Kuiperij 3
5503 LT Veldhoven
1185 XS Amstelveen
tel. 040 25 44 222
tel. 020 44 15 060
fax 040 25 44 733
fax 020 64 04 370