Lichtverhuur Amsterdam

Voor verschillende soorten lichtverhuur in Amsterdam maakt u gebruik van de diensten die Bazelmans AVR biedt. Bij ons ligt de lat net zo hoog als uw tevredenheid. Dit betekent dat u volledige toewijding krijgt van ons personeel, op het gebied van beeld, licht en geluid.

Kies voor lichtverhuur in Amsterdam van Bazelmans

Bij Bazelmans AVR kunt u kiezen uit verschillende soorten lichtverhuur in Amsterdam. Wij hebben onder andere het volgende te bieden:

  • Intelligent licht. U herkent dit gemakkelijk aan de bewegende structuur van de lichtbundels. Het deint namelijk mee op het ritme van de muziek. Het kan toegepast worden als special effects, maar ook als laserstralen;
  • Lichttafels. Wij hebben analoge en digitale tafels waarmee u de verschillende spots met conventioneel licht kunt bedienen. Hierdoor creëert u gemakkelijk een romantisch decor of juist een prachtige lichtshow. Met de digitale tafel kunt u bovendien voorgeprogrammeerde lichteffecten showen.
  • Dimmers. Hiermee kunt u gemakkelijk de intensiteit van het licht dat de spotjes geven, regelen. U zet zo gemakkelijk de spreker letterlijk in de spotlights.

Meer weten over lichtverhuur

 Voor meer informatie over de mogelijkheden tot lichtverhuur in Amsterdam bij Bazelmans AVR, kunt u contact met ons opnemen door te bellen en door een afspraak te maken: 040 25 44 222. U blijft gemakkelijk van ons op de hoogte door middel van de nieuwsbrief en online kunt u eenvoudig onze prijslijst aanvragen.

Vestiging Veldhoven
Vestiging Amstelveen
De Run 4545
Kuiperij 3
5503 LT Veldhoven
1185 XS Amstelveen
tel. 040 25 44 222
tel. 020 44 15 060
fax 040 25 44 733
fax 020 64 04 370