Geluidsapparatuur Tilburg

Voor het huren en kopen van geluidsapparatuur kunt u in de regio Tilburg uitstekend terecht bij Bazelmans AVR. Als totaalleverancier van professioneel geluid, beeld en licht helpen wij u graag bij het verzorgen van spectaculaire presentaties. Omdat wij veel waarde hechten aan de tevredenheid van onze klanten, staan onze deskundige medewerkers dagelijks voor u klaar. In de omgeving van Tilburg komt u naar Bazelmans AVR als u geluidsapparatuur van hoogwaardige kwaliteit nodig heeft.

Verhuur en verkoop van geluidsapparatuur in de regio Tilburg

Gaat u binnenkort een bedrijfsfeest, muziekconcert of meerdaagse beurs organiseren in de buurt van Tilburg en heeft u daarvoor geluidsapparatuur nodig? Dan is Bazelmans AVR u graag van dienst. Wij verhuren en verkopen al ruim 20 jaar audiovisuele apparatuur en in die periode hebben wij een goede staat van dienst opgebouwd. Als u ons inschakelt, hoeft u op het gebied van geluid nergens meer naar om te kijken. Wij regelen alles voor u. Van het transport tot de installatie van de geluidsapparatuur. Heeft u hulp nodig bij het ontwerp of de inrichting van een evenement? Ook dan staat Bazelmans AVR voor u klaar.

Gespecialiseerde leverancier

Als u nabij Tilburg op zoek bent naar een gespecialiseerde leverancier van geluidsapparatuur, dan moet u bij Bazelmans AVR zijn. Heeft u nog vragen over onze diensten of producten? Neem dan contact met ons op door even te bellen naar 040 25 44 222.

Vestiging Veldhoven
Vestiging Amstelveen
De Run 4545
Kuiperij 3
5503 LT Veldhoven
1185 XS Amstelveen
tel. 040 25 44 222
tel. 020 44 15 060
fax 040 25 44 733
fax 020 64 04 370