Geluidsapparatuur Eindhoven

Voor de verkoop en verhuur van geluidsapparatuur komt u in de omgeving van Eindhoven naar Bazelmans AVR. Wij zijn een totaalleverancier van professioneel geluid, licht en beeld. Onze apparaten van hoogwaardige kwaliteit staan garant voor spectaculaire presentaties. Omdat wij het belangrijk vinden dat onze klanten tevreden zijn, staan onze servicegerichte professionals dagelijks voor u klaar. AVR Bazelmans is u in de regio Eindhoven graag van dienst bij de huur en verkoop van geluidsapparatuur.

Geluidsapparatuur huren of kopen in de regio Eindhoven

Bent u van plan om binnenkort een congres, bedrijfsfeest of muziekconcert te organiseren? Dan kunt u voor het huren en kopen van geluidsapparatuur uitstekend terecht bij Bazelmans AVR in de buurt van Eindhoven. Wij zijn inmiddels ruim 20 jaar actief in deze sector en in de loop der tijd hebben we op het gebied van audiovisuele apparatuur een goede naam opgebouwd. Als vakbekwame partner kunnen wij voor onze klanten een kant-en-klaar concept uitvoeren. Van het transport tot de installatie van de geluidsapparatuur staan wij voor u klaar. Daarnaast kunt u ons ook inschakelen voor hulp bij de inrichting en het ontwerp van een presentatie of evenement.

Meer informatie?

Als u in Eindhoven of omgeving geluidsapparatuur nodig heeft, dan moet u bij Bazelmans AVR zijn. Voor meer informatie over onze producten en diensten kunt u telefonisch contact opnemen via 040 25 44 222. Onze medewerkers staan u graag te woord!


Vestiging Veldhoven
Vestiging Amstelveen
De Run 4545
Kuiperij 3
5503 LT Veldhoven
1185 XS Amstelveen
tel. 040 25 44 222
tel. 020 44 15 060
fax 040 25 44 733
fax 020 64 04 370